Denne læsevejledning er lavet for at få et bedre overblik over, hvordan Manualen er opbygget.

For nemmere at kunne navigere rundt i manualen, er der i venstre side et "Page Tree". Dette træ gør det nemt at navigere rundt i manualen, uden man skal lede rundt på selve siderne i manualen.

Manualen til AftalePortalen er opbygget af 3 niveauer, hvor figuren til højre viser en representation af den opbygning

  • Bruger Niveau
  • Rolle Niveau
  • Funktions Niveau


Bruger Niveau: 

Dette niveau omhandler mange af de funktioner, som er til at finde på forsiden. Dette inkluderer de ting, som den "normale bruger" skal vide for at kunne anvende systemet. Dette kunne være "hjælp til nye brugere" eller de mest anvendte funktioner, såsom at anmode om aftaler.


Rolle Niveau:

Dette niveau omhandler de forskellige roller, som aftalesystemet har i forhold til AftalePortalen og SDN Brugerstyingsystem (LDAP). Disse roller står beskrevet under "Rettigheder for AftalePortal" og "Rettigheder for SDN Brugerstyingssystem (LDAP)", hvor der kan findes informationer om, hvilke funktioner hver rolle kan udføre.


Funktions Niveau: 

Dette niveau omhandler de funktioner, som rollerne hver især har rettigheder til at kunne udføre. Disse funktioner er hver især blevet beskrevet i hvordan du bruger dem, såsom at oprette, redigere eller slette services.

Gliffy Macro Error

You do not have permission to view this diagram.


 


                                                                             

  • No labels