Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sletning af bruger


Log ind i Brugerstyring (LDAP)

Du kan som "LDAP-Org-Admin" slette brugere i din egen organisation, med undtagelse af dig selv.

Du kan som "LDAP-Admin" slette brugere for samtlige organisationer, med undtagelse af dig selv.


Hvis du er "SDN-Org-Admin" med "LDAP-Org-Admin" rettigheder:

Du kan slette de brugere, med undtagelser af din egen, som er i din egen organistion.

Klik på "Personer" i top menuen.



Find brugernavnet på listen eller brug søgefunktionen for at finde brugeren, som skal slettes

Klik på brugernavnet eller på "Rediger".



Vinduet med "Rediger Person (organisationsnavn)" dukker op.



Klik på "Slet".

Vinduet med "Bekræft" kommer frem.



Klik på "Bekræft" for at slette eller "Annuller" for at vende tilbage til det tidligere vindue

Klik på "AftalePortal"  i topmenuen for at vende tilbage til AftalePortalen.



Hvis du er "SDN-Admin" med "LDAP-Admin" rettigheder:

Her kan du slette alle de brugere, med undtagelse af dig selv, som er i LDAP.

Fremgangsmåde som ovenstående.