Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sletning af klient


Log ind i AftalePortalen.


Klik på "Klienter" i topmenuen.


Fremsøg evt. den ønskede klient i listen ved hjælp af "Søgning" i venstre side


Klik på den linien for den ønskede klient på "Info".


Vinduet "Detaljer - Klient" åbnes


Klik på "Rediger"

Vinduet "Rediger Klient" åbnes.


Klik på "Slet".

Hvis Klienten har aktive aftaler fremkommer et vindue med "Aktive aftaler - sletning ikke mulig".


Herfra er det muligt at annullere alle aktive aftaler på Klienten ved at klikke på "Annuller Aftaler".

Når alle aftaler er annulleret, kan vinduet lukkes (eller der kan ventes et par sekunder, hvorefter det lukker selv).

Klik på "Slet" igen.


Klik på "Bekræft" for at slette Klienten.