Hvad er Autorisation 

Med autorisation i AftalePortal, betyder det at du har fået rettigheder til, at bruge et nyt rettighedsniveau i AftalePortal, for en anden organisation. Denne autorisation ville blive tildelt dig, af en organisations administrator (SDN-Org-Admin).

Et eksempel på dette, ville være hvis du som almindelig bruger (SDN-Org-Readonly) skulle anmode om, at bruge en service for en anden organisation. For at dette skulle kunne lade sig gøre, skal du som som bruger, have fået autorisation fra en organisation administrator (SDN-Org-Admin) om, at måtte kunne anmode om adgang til en service.

Et andet eksempel, ville være, at hvis som almindelig bruger (SDN-Org-Readonly) havde fået autorisation til, at kunne godkende anmodninger om services fra andre organisationer.

Hvordan bruger du autorisation som almindelig bruger

I listen herunder, er der 2 guides til hvordan du benytter autorisation og hvordan du dropper din autorisation, når du ikke længere skal bruge den.

Hvordan bruger du autorisation som organisations administrator

I listen herunder, ses der guides til hvordan man som administrator kan, give autorisation til forskellige bruger i din organisation.